Изјава Др Милоша Петровића поводом будућег деловања одборничке групе

Др Милош Петровић, шеф одборничке групе Покрета обнове Краљевине Србије, истиче да као друга по снази политичка опција у граду на протеклим изборима, имају обавезу да оправдају поверење грађана и одговоре захтевима који су пред њих постављени.

Саопштење поводом одржаних локалних избора

Желимо да се захвалимо свима који сте подржали листу „Ново лице Сомбора“. Захваљујемо се онима који су изашли на изборе, али изражавамо жаљење што је мали број наших суграђана искористио своје бирачко право.

(ВИДЕО) Владислав Живановић: Струка да преузме све најважније функције у нашем граду

У недељу, 21. јуна, грађани ће поново изаћи на биралишта. Тим поводом бирачима се, испред листе „Ново лице Сомбора“, обратио Владислав Живановић, кандидат за градоначелника.

Обавештење о наставку предизборних радњи

Поштовани суграђани, укидањем ванредног стања, створили су се услови за наставак предизборних радњи за изборе у јуну. Тим „Ново лице Сомбора“ је и током ванредног стања био ангажован те су чланови тима исказали солидарност и пружали помоћ угроженим категоријама наших суграђана и свима којима је помоћ била неопходна.

Саопштење листе „Ново лице Сомбора“ поводом прекида свих изборних активности

Листа кандидата и тим „Ново лице Сомбора“ у складу са новонасталом ситуацијом, мерама Владе Републике Србије, као и одлуком Републичке изборне комисије о прекиду свих изборних радњи док је на снази ванредно стање у нашој земљи, прекида све своје изборне активности и промоцију кандидата и листе до нормализације ситуације и даљег наставка кампање и предизборних…